22 november 2018

D'r Dustin maakt Hoensbroekse carnavalsschlager

'Doezend daag en nachte' is de titel van de nieuwe 'sjlager va Gebrook'. D’r Dustin, de artiestennaam van Dustin van de Laarschot, kreeg net enkele stemmen meer dan de nummer twee en drie op het Breuker Vastelaovendsleedjes Konkoer.

Muziek en tekst van het winnende nummer werden geschreven door respectievelijk Bryan Stelten en July Vijgen. Op de tweede plaats eindigde de Breuker Neutjes met 'Dans oppe Dusj!' en de derde plaats was voor Jean Wijnands en vrung met 'Knalle!'.

Jeugd
De presentatieprijs werd gewonnen door de tieners van Ummer d’r biej die ‘Allein is mer Allein' zongen. Tekst en muziek werden geschreven door Roger Franssen. De nummers van de deelnemers van het Breuker Vastelaovesleedjeskonkoer zijn te beluisteren via Spotify, Deezer en Itunes. De songteksten zijn terug te vinden op de website van het CCH: www.CCH-gebrook.nl.

D'r Dustin won het afgelopen Parksjtad Leedjes Konkoer met het nummer 'Haot mich vas mit Vastelaovend'. Met 'Doezend daag en nachte' hoopt Dustin van de Laarschot ook hoge ogen te gooien op het LVK.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram