Wie ben ik?

Mijn naam is Dustin van de Laarschot geboren in 1998 te Heerlen. Sinds 2009 timmer aan de weg in het limburgse muziekland. Niet zonder resultaat, diverse malen stond ik in finales van diverse evenementen. 

In het kort mijn verhaal

Hier mijn verhaal in een notendop
D’r Dustin is een talentvolle zanger uit Hoensbroek. Geboren op 04-10-1998 te Heerlen en al van dat moment stroomt het Vastelaoves bloed in hem. Het zit in de familie bij Dustin zo zongen zijn oom, tante en zijn vader in de Limburgse formatie Egaal. Zijn vader was vroeger onder meer geluidsman bij vele bekende maar ook lokale bands. 
Dustin heeft veel ervaring met het entertainen van mensen. Vanaf kleins af aan zong dustin al, In 2009 maakte hij zijn debuut op het podium bij het KVL, met het liedje D’r Sjpassbus .
In 2015 wist D’r Dustin voor de eerste keer in bij het TVK met het liedje "Vastelaovend mos se belaeve" meteen de finale plaats te bemachtigen. Het jaar daarop gebeurde ditzelfde opnieuw, met het liedje "Van S’aovesvreug tot S’murgeslaat" 

In 2018 had D’r Dustin veel succes met zijn balled: Haot mich vas mit vasteloavend en wist voor het eerst in zijn carrière de halve finale van het LVK te behalen en het PLK en OLCK te winnen. In 2019 deed hij opnieuw een gooit naar eeuwige LVK roem, ook dit keer wist hij het te schoppen tot halve finalist met zijn nummer "Doezend daag en nachte"
Buiten het cartnavals seizoen is D'r Dustin te boeken als Disk Jockey op feestjes en partijen of praat hij je evenement van A tot Z aan elkaar. Dit doet hij al een aantal jaar voor de jeugd prinsen proclamatie in Gebrook en vanaf 2018 presenteert hij het TVK dat live op L11 alaaf word uitgezonden.
Inmiddels heeft hij zijn repertoire uitgebreid met een aantal duitse sljagers en diverse covers. Genoeg nummers om een gezellig optreden te kunnen vullen.
People as period twenty my extent as. Set was better abroad ham plenty secure had horses. Admiration has sir decisively excellence say everything inhabiting acceptance. Sooner settle add put you sudden him.
Copyright © Marten de Jong
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram